طرز تهیه شله زرد
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه شله زرد

 

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و طرز تهیه شله زرد در منزل

مواد لازم شله زرد

  1. یک پیمانه :•: برنج
  2. شش پیمانه :•: آب
  3. دو پیمانه :•: شکر
  4. 50 گرم :•: کره
  5. نصف پیمانه :•: گلاب
  6. به مقدار لازم :•: زعفران آسیاب شده
  7. به مقدار کافی :•: هل ساییده شده
  8. به مقدار لازم :•: دارچین ،خلال پسته و بادام          

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,دستور پخت سوپ جو

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و طرز تهیه شله زرد خوشمزه در منزل

طرز تهیه شله زرد

  • مرحله اول : برای درست کردن شله زرد بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید،اگر هم از برنج کامل استفاده میکنید فقط زمان پختش بیشتر میشود و 2 پیمانه بیشتر آب لازم دارد.
  • مرحله دوم : ابتدا برنج را بشویید و بعد قابلمه ای را با آب روی حرارت قرار دهید و برنج ها را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج ها بپزند.
  • مرحله سوم : زمانی که برنج و آب به قل قل افتادن و برنج کمی پخته شد،شکر را باید اضافه کنید. و بگذارید برنج و شکر حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزند و برنج نرم و له شود.
  • مرحله چهارم : زمانی که برنج ها له شدند کره،هل و زعفران ساییده شده را به برنج و شکر درون قابلمه اضافه نمایید و حدود 30 دقیقه ای دیگر فرصت دهید تا خوب جا بیفتد و زعفران رنگش را به مواد بدهد.
  • مرحله پنجم : زمانی که متوجه شدید یا حس کردید که غلظت مواد درون قابلمه خوب است،باید گلاب را اضافه نمایید و بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.شله زرد شما اکنون آماده سرو است. 

حلیم,طرز تهیه حلیم,دستور پخت حلیم

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و دستور تهیه شله زرد خوشمره و خانگی

فوت و فن هایی برای تهیه شله زرد

  1. در هنگام پخت شله زرد باید شکر را بعد از پخته شدن برنج اضافه نمایید.
  2. در آخر کار اگر احساس کردید که آب شله زرد کم است،میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید و اگر آبش زیاد بود اجازه دهید تا آب اضافی بخار بشود.
  3. اگر شما از خلال بادام در شله زرد خوشتان می آید در 45 دقیقه آخر پخت مقداری خلال بادام داخل شله زرد بریزید تا با شله زرد بپزند.
  4. زمانی که میخواهید شله زرد را به عنوان دسر استفاده کنید بهتر است که شله زرد را سرد میل کنید.
  5. غلظت شله زرد باید به اندازه ای باشد که اگر کمی از آن در سینی ریخت کاملا در سینی پخش نشود.

پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتا,دستور تهیه پاناکوتاشله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و دستور تهیه شله زرد خوشمره و خوش عطر

نکاتی در مورد شله زرد نذری

  • این طرز تهیه برای شله زرد های کم مناسبه، ولی برای درست کردن شله زرد نذری نسبتها تغییر میکند به این صورت که شکر استفاده شده 2 برابر برنج میشود و آب 5 برابر،حالا به هر اندازه ای که بخواهید درست کنید.
  • اگر میخواهید شله زرد به اندازه زیادی درست کنید باید برنج را 4 تا 5 ساعت بخیسانید.اگر هم برای نذری میخواهید شله زرد درست کنید بهتر است برنج را از شب قبل بخیسانید.

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور تهیه سوپ مرغشله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و دستور تهیه شله زرد خانگی با عطر و طعمی عالی

نکته برای رنگ شله زرد

  • برای اینکه رنگ شله زرد تان بهتر باشد و کمتر زعفران استفاده کنید،میتوانید از مقداری زردچوبه استفاده نمایید.برای استفاده از زردچوبه در شله زرد باید زرد چوبه را در کره تفت دهید تا بوی آن رابگیرید.زردچوبه را در کنار زعفران استفاده کنید.

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور تهیه سوپ مرغشله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آشپزی و دستور تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه

تزیین شله زرد

  • برای تزیین کردن شله زرد میتوانید از دارچین،خلال بادام و پسته استفاده کنید و به سلیقه ی خودتان شله زرد را تزیین نمایید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور تهیه سالاد سزار

 طرز تهیه شله زرد

 





:: برچسب‌ها: طرز تهیه شله زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: